xoxo

Janet & Lotta

Some Alt Text

Postadresse:

Ren Wax Bar

Thomas Heftyesgate 39A

0267 Oslo

ilovemymuff.no

post@ilovemymuff.no

21 62 88 20

Some Alt Text

Vår nettbutikk eies av:

Lycon Nordic Ltd.

Organisasjonsnummer 994 572 334MVA

 

Some Alt Text
Some Alt Text

Vet du om noen bra intimprodukter som du trygt kan bruke uten å bekymre deg for at de inneholder skumle kjemikalier?  Det kunne ihvertfall ikke vi inntil vi fant ilovemymuff intimprodukt serien. Dette gav inspirasjon til å skape noe vi selv lenge hadde savnet og dermed ble ilovemumuff.no skapt.

 

ilovemymuff.no er ikke bare en nettbutikk men også en side hvor kvinner kan dele sine erfaringer om underlivet. Som kvinne er det mye vi må forholde oss til både hva gjelder valg av riktige produkter, kroppslige forandringer eller følelser og relasjoner til andre mennesker.

 

I nettbutikken har vi gjort jobben for deg, her finner du produkter som er spesielt tilpasset kvinners underliv i tillegg til våre favoritt produkter for både kropp og ansikt.

 

I bloggen vil vi ta opp temaer som berører kvinner i alle aldre. Sliter du både med og uten mensen, diverse magesmerter, sykdom, sex og samliv, gode og dårlige opplevelser så del det gjerne med oss så vi kan dele det videre.Det kan være godt å ha noen å dele ting med være seg anonymt eller ikke. Vi håper at dette vil både kunne hjelpe og inspirere andre kvinner.

 

Vi sier som designeren av ilovemymuff produktene:
”It’s no longer a whisper, it’s a statement”!

 

Kontakt oss på: post@ilovemymuff.no eller fyll inn skjemaet ved siden av om du vil vite mer eller om du har en historie å dele. 

 

 

Historien om ilovemymuff.no..

Send oss en melding!